sâmbătă, 1 decembrie 2012

Sunt sigur!



   Am exagerat... Sper doar ca ceea ce stim despre civilizatie nu se va termina atat de banal... Serios! Pentru ca am crezut mereu, ca un definitiv romantic, ca suntem capat... pentru ca nu am trait in anii '60, pentru ca sunt inca judecat pentru lungimea parului, pentru ca sunt inca stigamatizat deoarece sunt "altfel"...:)
   Sunt atat de mandru ca viata mea nu seamana cu a nimanui ca imi vine  sa va invit pe toti sa supravietuiti... oricum, oriunde, prin simplitate si... pace...
    Anul asta mi-am dat seama ca nimic nu mai poate fi cum a fost, dar ceea ce vine poate fi promitator....
    Poate a fost vinul, dar acum cred ca va fi bine...:)

3 comentarii:

  1. Toti cei ”altfel” au fost, sunt si vor fi stigmatizati. Turma, randul lumii, blameaza orice abatere de la mediocritate, indiferent daca e buna sau rea. Simplitatea si pacea sunt virtuti, greu de gasit, deci, orice viata care tinde spre cele doua nu poate fi decat de admirat. Totusi, trebuie sa avem grija ”ca lumina din noi sa nu fie intuneric”, cum ne sfatuiesc cei care au inaintat deja destul, pe aceste ”carari”. Simplitate si pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. simplu si metodic... Numai ca lucrurile nu sunt niciodata asa cum le planificam....:( Jungla asta care ne inconjoara ne mananca... incet.. incet... pana nu mai suntem...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. ufff, n-o fost vinul! Te inteleptesti, desi e dureros procesul. Sau poate, mai stii, poate restul sunt mai intelepti ca iau viata asa cum e fara sa o compare cu asteptarile, fara sa-si faca macar vreodata vreo asteptare.
    Da, nimic nu poate fi cum a fost, dar poate pentru unii nimic nici nu a fost vreodata atat de bine incat sa aiba termenul asta trecut de comparatie.

    RăspundețiȘtergere